Chci prodat nemovitost

Správným výběrem realitního makléře ušetříte čas i peníze.
S námi získáváte 100% servis.

Správným výběrem realitního makléře ušetříte čas i peníze.

Pokud se právě rozmýšlíte prodat svou nemovitost, nemůžeme Vám doporučit nic jiného, než při jejím prodeji postupovat velmi obezřetně. Řada z Vás má totiž v nemovitosti uloženy celoživotní úspory a takovouto transakci uskutečňuje mnohdy i poprvé v životě. Opatrnost je tedy namístě. Ptáte se, jak postupovat?

Nejlepší volbou je využití služeb profesionálního realitního makléře. Bohužel, v dnešní době výběr realitního makléře není nic jednoduchého, a to zvláště na pražském realitním trhu, který je přesycen přemírou realitních kanceláří a různých zprostředkovatelů.

Profesionální makléř díky své praxi dokáže reálně zhodnotit všechna kritéria konkrétní nemovitosti a zajistit její prodej za nejvyšší možnou cenu v poměrně krátké době, max. tří měsíců.

Jak ale takového profesionálního makléře najdete? Nedejte na první dojem, makléře si pečlivě prověřte a poté se rozhodněte, zdali mu svěříte svou nemovitost k prodeji. Níže uvádíme výčet kritérií, podle kterého byste měli svého makléře vybírat. Mnoho napoví osobní prezentace makléře, ale i jak vypadá zázemí společnosti, kterou zastupuje. Jaké vám poskytne garance při prodeji.

Správný makléř neprodává nemovitost bez písemné dohody s prodávajícím a poskytne Vám vždy komplexní služby spojené s bezplatným poradenstvím, právním servisem či celkovým převodem nemovitosti.

Proč prodávat nemovitost právě s General Reality.

GENERAL REALITY a.s. se od počátku svého působení orientuje na naplnění základní vize naší společnosti, a to je vytvoření PRÉMIOVÉ realitní značky na lokálním českém trhu. Značky, která je zárukou kvalitních realitních služeb. Při své práci posouváme hranice poskytovaných služeb a nespokojujeme se s všeobecně nabízeným standardem. K Vašim potřebám přistupujeme s individuálním přístupem a s vysokým osobním nasazením. Neslibujeme nemožné, ale využíváme našich zkušeností a všech dostupných nástrojů pro maximální spokojenost našich klientů.

Jako majitelé nemovitosti, kteří hledáte vhodného a solventního kupujícího, očekáváte dosažení maximální prodejní ceny. Tým General Reality Vám dokáže pomoci. Orientujeme se na vyhledání zájemců z řad solventních nejen českých, ale též anglických, ruských a čínských investorů. Nejde nám o umělou délku spolupráce, neb čas je to nejcennější, co při prodeji máte. To plně respektujeme a řídíme se tím. Rychlost a kvalita jsou dovednosti, které nejen zahraniční investoři vyžadují a oceňují. Díky tomu se nám daří dosahovat skvělých výsledků za odpovídající čas s maximální efektivitou.

Neděláme business zadarmo, ale jdeme do toho s Vámi! Zakládáme si na férovém přístupu a korektním jednání. Pak i my jsme ochotni do našeho společného cíle investovat. A ne málo. Schopnosti, know-how, kontakty, čas i peníze. Umíme prodat nemovitosti po celé České republice. Nové, staré, malé, velké, na atraktivních místech nebo na konci světa. Hlavním naším úkolem je nalézt pro Vaši nemovitost kupujícího, který Vám zaplatí nejvyšší cenu ve férovém čase.

Spoluprací s námi získáte konkurenční výhodu.

1500 zájemců každý den

Nabídku Vaší nemovitosti shlédne 1500 vhodných zájemců každý den. Specifické nemovitosti dokážeme prezentovat správné cílové skupině.

Výběr vhodných potenciálních kupců

Protože se svým klientů věnujeme, tak i perfektně známe jejich nemovitosti, které umím správně nabídnout.

Známe trh lépe než jiní

Díky létům zkušeností z realitního trhu velmi dobře víme, jaké podmínky a ceny jsou obvyklé. Dokážeme pro Vás najít to nejvýhodnější řešení.

Výsledky mluví za nás

Za 11 let, přes 2.000 spokojených klientů, zobchodovano za vice jak 4,5mld Kč.

S námi získáváte 100% servis

Pokud se rozhodnete pro naše služby, budeme se vám věnovat na 100 %.

Stabilní a zkušený tým

Máme stabilní a velmi zkušený tým, který se naplno věnuje své práci a to přináší výsledky.